Flying Tiger Copenhagen öppnar i Vällingby

Vällingby Centrum har, genom Newsec, tecknat avtal om 310 kvm med butikskedjan Flying Tiger Copenhagen. Öppning av den nya butiken är beräknad till slutet av oktober.

Flying Tiger Copenhagen startade i Köpenhamn 1995 och i Sverige 2008. Idag har Flying Tiger Copenhagen 48 butiker i Sverige, 800 butiker i världen och finns i 30 länder.

”Vi tror starkt på Vällingbys läge och kundkrets. Det har varit många förfrågningar från våra kunder om att öppna i Vällingby! Vår framgång bygger mycket på våra inspirerande butiker som gör det underhållande att handla i och vi ser verkligen framemot att visa Vällingbyborna samt Västerort vårt fantastiska koncept”, säger Martin Sörenhag, VD för Flying Tiger Copenhagen.

”Vi erbjuder en upplevelse! När du kommer in till oss på Flying Tiger Copenhagen ska du känna dig som en miljonär. Här finns alla möjliga spännande saker och designprylar blandat med våra alldeles unika Flying Tiger Copenhagen produkter. Hos oss kan du shoppa loss ordentligt, gunga med till musiken, delta i tävlingar och event eller bara ta en selfie. Oavsett din plan så kommer du alltid bli överraskad på ett eller annat sätt hos oss!” Fortsätter Martin Sörenhag, VD för Flying Tiger Copenhagen.

Flying Tiger Copenhagen öppnar på Pajalagatan mellan Kfems entré och kommande Kulturskolans entré.