Vårröj 12-13 maj

Har du en massa prylar som står hemma och samlar damm? Äntligen får du en bra anledning att ta tag i vårstädningen!

12-13 maj samlar vi in glas, porslin, husgeråd, leksaker, el-artiklar och mindre möbler till förmån för Stockholms Stadsmission och deras insatser för arbetsintegration och miljö. Vi tar även tacksamt emot herrkläder och skor. Så passa på att rensa upp hemma, gör en insats för miljön och hjälp människor som har det svårt. Du hittar Stockholms Stadsmission i Vännäsgången 9-13. Denna helg får du som skänker prylar 20% på valfri vara i butiken, samt en snygg tygpåse! (så långt lagret räcker).

12-13 maj förvandlas dessutom Vännäsgången till ett festligt marknadsstråk. Här kan du bland annat;
– Uppleva goda latinamerikanska piroger i spännande smaker hos Ämpanadas.
– Prova turen i KlickKids lyckohjul och tävla om gratis barnfotograferingar och fotoprodukter.
– Hitta unika, egensydda barnkläder hos Marianne.
– Bli stylad och få håret flätat inför helgens festligheter hos Dashl.
– Kliva in i Grimsta Förskolors magiska värld i deras årliga ateljé.
– Lyssna på 14 åriga Sebastian Rydgren och Klara Almström som precis släppt den officiella singeln ”Fearless” för organisationen ”Trasdockan”, en ideell organisation som arbetar för barn som utsatts för våld eller sexuella övergrepp i Sverige.
– Lyssna på Madeleine Hilleard, vinnaren av Talang 2018

Söndagen den 13e maj kan alla loppisfantaster även fynda på årets första Bakluckeloppis i Åregaraget.

Välkomna till vårens härligaste återbrukarhelg!

Vad är Stockholms Stadsmission?
Stockholms Stadsmission är en idéburen organisation som arbetar för att skapa ett mänskligare samhälle för alla. Detta görs genom att arbeta med social omsorg, vård, utbildning och arbetsintegration. Något som gjorts ända sedan 1853 då det bildades för att hjälpa dem som hade det sämst i samhället.

Vad händer med gåvorna som lämnas in?
Alla gåvor som skänks till Stockholms Stadsmission transporteras till vår sorteringsanläggning i Sätra. Där sorteras och prismärks gåvorna. Gåvorna skickas sedan vidare till våra sociala verksamheter efter behov eller till försäljning i våra second hand-butiker. Vi är ett socialt företag och här får människor möjlighet att utveckla sin professionella kompetens och närma sig arbetsmarknaden genom yrkescoaching och handledning.