Wall of Kindness

 

Vällingbys egen Wall of Kindness

Ett initiativ från Stockholms Stadsmission och Vällingby Centrum för att hjälpa de som fryser med varma jackor.

Välkommen förbi Vällingby Torg

Här hittar du Vällingbys första Wall of Kindness. På väggen får vem som helst hänga upp sina överblivna jackor till bättre behövande. Därefter får alla som saknar möjligheter att köpa egna vinterkläder ta ned en varm jacka från någon av krokarna.

Har du en jacka över

Har du en jacka som inte kommer till användning? Hjälp någon som fryser. Häng upp ditt hela, rena och varma plagg på en ledig krok längs Wall of Kindness på Vällingby Torg. Tipsa gärna dina vänner och gå dit tillsammans. Tack för din fina gåva!

Behöver du en varm jacka?

Besök väggen vid isbanan på Vällingby Torg och se vad som finns. Här hänger hela, rena och värmande plagg och alla som fryser får ta en jacka. Krokarna fylls på allt eftersom av både Stockholms Stadsmission och välvilliga människor från grannskapet.

Mer information

Rörelsen Wall of Kindness startade en vinter i Iran för tre år sedan för att ta tillvara på människors överblivna jackor och samtidigt hjälpa hemlösa som frös. Nu har Wall of Kindness vuxit till en global rörelse och lockat människor över hela världen att donera jackor till bättre behövande. Den öppna garderoben Wall of Kindness sitter uppe på Vällingby Torg fram till 3 mars, därefter skänks alla jackor till Stockholms Stadsmission.

Har du frågor, funderingar eller tips? Vänligen hör av dig till info@vallingbycentrum.se