VM2019

Anmälan till Västerortsmästerskapen är avslutad. Gratis boule, minigolf (9 hål) och pingis går att spela fram till 29 september. Klubbor, bollar, klot och racketar finns att låna utanför O’learys på Vällingby Torg.

Anmäl dig och dina vänner till Västerortsmästerskapen 2019 – en tävling där tolv stadsdelar längs gröna linjen möter varandra i boule, minigolf och pingis. Varje stadsdel representeras av ett lag på fyra personer – det kan bli du och dina kompisar!

Vinnarlaget får 10 000 kr att skänka till valfri idrottsförening i Västerort. Anmäl ert lag senast den 8 september för att få chans att representera er stadsdel i finalen den 29 september. En jury bestående av representanter från Centrumledningen och Event City väljer ut de tolv lag som får representera stadsdelarna. Vid anmälan är det obligatorsikt att skriva en motivering på max 20 ord varför just ni ska få representera er valda stadsdel. Fullständiga tävlingsvillkor framgår i formuläret ni når via länken nedan när ni anmäler ert lag.

Hela sommaren bjuder vi på gratis boule, minigolf (9 hål) och pingis oavsett om du vill träna inför Västerortsmästerskapen eller bara spela för att det är roligt. Klubbor, bollar, klot och racketar finns att låna utanför O’learys på Vällingby Torg.

Ditt lag anmäler du här.

Efter spelet finns alla våra caféer och restauranger runt hörnet där du kan ta något svalkande eller en bit mat.

Varmt välkomna!

Öppettider
1 juni – 29 september
Mån-fre 11-18
Lör-sön 12-18