Black Weekend

 

Missa inte Black Weekend i Vällingby Centrum den 29 november till 1 december. En helg med livemusik och fina erbjudanden i butiker. På lördagen den 30 november kommer också Vera Vällingby till Veras Värld i k:5.

Lördag 30 november kl. 12 & 14 – barnteater Vera Vällingby & Spökboken

Ett snällt och ängsligt spöke har blivit fast under spökbokens förbannelse. Endast om han hittar sitt mod kan han bli fri och få återse sin spökfamilj igen. Vera Välllingby tar sig an att hjälpa honom men för att lyckas behöver hon DIN hjälp! Följ med på ett äventyr genom spökbokens fasansfulla utmaningar. Ta dig förbi läbbiga-skogen, gå igenom den nattsvarta grottan och lös mystiska gåtor.

Hur modig är du? Vågar du hjälpa Vera att få spöket fri? Men var försiktig, om ni misslyckas blir det snälla spöket fast i boken, för alltid…

Vera Vällingby och spökboken är en interaktiv barnföreställning på 20min som är mest lämpad för modiga barn i åldern 4-6år.

Törs du komma?