Vällingby Delivery

Vecka 23

Ring oss, så hjälper vi dig att handla och köra hem dina varor till dig! Du kan ringa och beställa av oss mellan kl 11-15 torsdag – fredag. Vi kör sedan hem dina varor till dig mellan ca kl 15-17 samma dag. Vi utför köp för max 2 000 kr per kund.

Så här går det till:

  1. Ring oss på tel 0734-35 47 80 och berätta vad du vill att vi köper åt dig.
  2. Vi shoppar åt dig och stämmer av pris etc innan du betalar. Du får sedan ett sms med totalbeloppet och det nummer du ska betala till. Betalning sker via betalappen Swish och mottagare på swishkontot är vår samarbetspartner Stockholmsmarknader AB. Du skickar sedan en skärmdump på din swishbetalning till oss på följande nummer: 0734-35 47 80. Om du föredrar betalning via kort på distans så kan du välja detta. Du får då en säker betallänk skickad till dig via sms.
  3. Vi kör hem dina produkter till dig mellan ca kl 15-17. Produkterna ställs utanför din dörr. Vi ringer dig sen och berättar att de står där och du kan då öppna dörren och ta in varorna. Ditt kvitto kommer att finnas i påsen. Vi har inte möjlighet att hantera eventuella återköp eller reklamationer av varor, utan det gör du direkt med butiken.

Viktigt att veta:
Vi kan tyvärr inte handla receptbelagda mediciner, alkohol, tobak, varm och kall mat, livsmedel eller skrymmande varor som inte går in i en bagagelucka. Flera av våra restauranger erbjuder hemkörning, mer information kring detta finner ni här.

Vi levererar i Vällingbyområdet i första hand, men ev. kan vi lösa leveranser i övriga Västerort också. Du kan alltid ringa oss och kolla hur möjligheterna är för leverans utanför Vällingby.

Klicka här för att se våra butiker – på deras hemsidor hittar ni utbud. Det går självklart också fint att ringa och kolla utbud, priser etc med respektive butik innan du ringer till oss.

Vi använder självklart handsprit eller handskar mellan varje köp och leverans.

Vid högre tryck än förväntat förbehåller vi oss rätten att tacka nej till leveranser.