Spela gratis minigolf och pingis

Välkommen att utmana dina vänner!

Nu bjuder vi på gratis utomhuspingis och minigolf hela sommaren. Från 22 juni till 9 augusti kan du ta med en vän, din familj eller komma hit själv och spela. En perfekt aktivitet för dig som stannar hemma i Västerort i sommar och gärna vill röra på dig ute i friska luften.

Efter spelet är du välkommen att ta en glass i solen, handla kvällens middag eller prova fina badkläder i någon av våra 110 butiker och restauranger. De bjuder gärna på både personlig service och svalkande skugga.

 

Utrustning och öppettider

I Vällingbygången vid Lindex kan du och dina vänner låna allt som behövs för att spela: golfklubbor, pingisracket och bollar. Utlämningen har öppet vardagar kl 12–18 och på helger kl 12–16.

 

Covid-19

För allas bästa ber vi er även att tänka på att alltid hålla avståndet till andra spelare och hålla er hemma ifall ni känner er krassliga eller visar symptom på sjukdom. Vi rengör klubbor och racket noga varje dag men vädjar ändå till alla spelare att vara extra noga med att tvätta händerna innan och efter ert besök, för säkerhets skull. Tack för visad hänsyn och omtanke om andra!