Style Swap 19-20 och 26-27 september

För varje plagg du lämnar in, kan du välja en ny second hand-favorit att ta med hem. Ta med en kompis till höstens klädbytardagar i Västerort, eller kom hit själv och botanisera i egen takt bland grannarnas välbevarade och unika kläder, skor och accessoarer. Alla plagg som finns kvar när helgen är slut lämnas in till Stockholms Stadsmission i Vällingby Centrum.

Så här går det till:
Ta med dig ett antal tvättade, hela och välbevarade plagg (max 15 stycken). Vi tar exempelvis emot skor, blusar, tröjor, jackor, kjolar, byxor, väskor, kepsar, sjalar och handskar. Checka därefter in dina plagg hos vår personal som gör en bedömning av kläderna.

Av personalen får du en nummerlapp per plagg du lämnar in. Nu kan du börja välja ut de plagg som du vill ta med dig hem i utbyte. När du är klar går du till utcheckningsdisken för att visa upp dina valda plagg och lämna ifrån dig lika många nummerlappar som antal plagg du hittat. Du kan även komma tillbaka senare och kika ifall nya plagg har kommit in.

Undrar du något? Fråga personalen om hjälp.

Tid: lördag 19 & 26 september kl. 10-18 samt söndag 20 & 27 september kl 11-18
Plats: Tillfällig butik på adressen Vällingbygången 1

Vi värnar om allas hälsa och följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer. Vi uppmanar alla att hålla avstånd och att ni stannar hemma om ni känner er sjuka.

 

Varmt välkommen!