En kul kultur sedan 1954

Västerorts destination för kul och kulturella utomhusaktiviteter under hela säsongen. Ladda ner vår reseguide och vandra dig igenom säsongens alla händelser. Konstrunda, fototävling, minigolf och kulturpromenad. Reseguiden kan vikas som ett Z så har du den i ett smidigare format.

__________________________

Konstrunda

12/4 – 23/5
Upptäck konsten i Västerort! Gå vår konstrunda och se fotografier tagna på lokala konstverk som nu finns i butikernas skyltfönster. Här finns en karta som visar var du ska gå.

Finalvecka med utställning

24/5 – 30/5
Vår konstrunda avslutas med en finalvecka. Här visar konstnärerna upp sina originalverk.
Adress: Folkets hus, Albert Aronsons torg 5
Tider: mån-fre kl. 12-19, lör-sön kl. 12-16

__________________________

Fototävling

1/6 – 27/6
Maila in ditt bästa fotografi från Vällingby Centrum, nytt som gammalt. De tre bilder med flest röster vinner shopping i Vällingby Centrum och detta till ett värde av 500 – 2 000 kr.

Mer information om tävlingen och till vilken mailadress som du skickar din bild kommer när vi närmar oss start den 1 juni.

__________________________

Minigolf

28/6 – 8/8
Från 28 juni till 8 augusti kan du ta med en vän, din familj eller komma hit själv och spela. En perfekt aktivitet för dig som stannar hemma i Västerort i sommar och gärna vill röra på dig ute i friska luften.

Mer information om minigolfen kommer när vi närmar oss sommaren.

__________________________

Kulturpromenad

28/6 – 8/8
Promenera dig genom en kul kultur. Lär känna Vällingby, den händelserika historien och sevärdheterna i vår tipspromenad.

Mer information kommer när vi närmar oss sommaren.

__________________________

Visste du att…

Klicka här för att läsa kul fakta om Vällingby Centrum. Kanske du känner till något eller allt?