En kul kultur sedan 1954

Västerorts destination för kul och kulturella utomhusaktiviteter under hela säsongen. Ladda ner vår reseguide och vandra dig igenom säsongens alla händelser. Konstrunda, fototävling, minigolf och kulturpromenad. Reseguiden kan vikas som ett Z så har du den i ett smidigare format.

__________________________

Minigolf och pingis

28/6 – 8/8
Från 28 juni till 8 augusti kan du ta med en vän, din familj eller komma hit själv och spela gratis utomhuspingis och minigolf. En perfekt aktivitet för dig som stannar hemma i Västerort i sommar och gärna vill röra på dig ute i friska luften.

I Vällingbygången vid Lindex kan du och dina vänner låna allt som behövs för att spela: golfklubbor, pingisracket och bollar. Utlämningen har öppet vardagar kl. 12-18 och på helger kl. 12-16.

__________________________

Kulturpromenad

28/6 – 8/8
Promenera dig genom en kul kultur. Lär känna Vällingby, den händelserika historien och sevärdheterna i vår tipspromenad. Vid varje hål till vår minigolfbana finns en fråga med svarsalternativ 1, X, 2. Rätt svar står skrivet på varje skylt så du kan se direkt om du svarat rätt. Minigolfbanan startar vid Lindex i Vällingbygången.

__________________________

Fototävling – röstning pågår

1/6 – 27/6
Insamlingen av fotografier är avslutad – nu är det upp till dig att rösta fram vinnarna!

Så röstar du:
Vår jury har valt ut 10 bilder från sommarens fototävling. Nu ska de olika bidragen poängsättas och det är du som delar ut påängen. De bilder med flest poäng när omröstningen avslutas den 8 augusti 2021 blir våra vinnare. Klicka här för att börja rösta!

Vinst:
De tre foton med flest röster vinner shopping i Vällingby Centrum. Vinnarna kommer att få handla tillsammans med vår Vällingby Centrum bjuder-ambassadör. Du pekar på det du vill ha och Vällingby Centrum bjuder-ambassadören
betalar – upp till respektive vinstvärde.

Vinster och datum för shopping:

Förstavinst: 2 000kr, 29/8 2021

Andravinst: 1 000kr, 29/8 2021

Tredjevinst: 500kr, 29/8 2021

Klockslag för shoppingen specificeras i samband med att vi kontaktar vinnarna.

Lycka till!

Tävlingsregler:
Genom att skicka in ditt fotografi är du med och tävlar samt accepterar våra tävlingsregler. Du kan endast tävla med ett fotografi du har tagit själv och godkänner att bilden får publiceras tillsammans med andra bilder i Vällingby Centrum och på våra sociala kanaler.

Anställda i Vällingby Centrum och reklambyrån Tomorro’ får inte delta i tävlingen. För din trygghets skull hanteras dina personuppgifter enligt GDPR. När du registrerar dig i tävlingen godkänner du alltså att Vällingby Centrum har rätt att kontakta dig (exempelvis om du vinner). De uppgifter som du registrerar är självklart konfidentiella och vi på Vällingby Centrum lovar att aldrig sprida dessa till tredje part. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Vinnarna kontaktas via mail när tävlingen är avgjord.

__________________________

Visste du att…

Klicka här för att läsa kul fakta om Vällingby Centrum. Kanske du känner till något eller allt?