En kul kultur sedan 1954

Västerorts destination för kul och kulturella utomhusaktiviteter under hela säsongen. Ladda ner vår reseguide och vandra dig igenom säsongens alla händelser. Konstrunda, fototävling, minigolf och kulturpromenad. Reseguiden kan vikas som ett Z så har du den i ett smidigare format.

__________________________

Fototävling

1/6 – 27/6
Har du den vinnande Vällingby-bilden? Delta då i vår fototävling!
Skicka in ditt bästa fotografi från Vällingby Centrum – nytt som gammalt och tävla om shopping hos oss till ett värde av 500kr -2 000kr. Maila ditt bidrag till: foto@vallingbycentrum.se

Tävlingsregler:
Skicka in din bild, ditt namn samt en kort beskrivande text till bilden. Vi tar emot tävlingsbidrag till och med den 27/6 2021.

Genom att skicka in ditt fotografi är du med och tävlar samt accepterar våra tävlingsregler. Du kan endast tävla med ett fotografi du har tagit själv och godkänner att bilden får publiceras tillsammans med andra bilder i Vällingby Centrum och på våra sociala kanaler.

Anställda i Vällingby Centrum och reklambyrån Tomorro’ får inte delta i tävlingen. För din trygghets skull hanteras dina personuppgifter enligt GDPR. När du registrerar dig i tävlingen godkänner du alltså att Vällingby Centrum har rätt att kontakta dig (exempelvis om du vinner). De uppgifter som du registrerar är självklart konfidentiella och vi på Vällingby Centrum lovar att aldrig sprida dessa till tredje part. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Vinnarna kontaktas via mail när tävlingen är avgjord.

Röstning:
När tävlingen är avslutad kommer en jury bestående av personal på centrumledningen i Vällingby Centrum att välja ut tio bilder. Våra följare i sociala medier kommer sedan att få rösta fram de vinnande bilderna. Röstningen pågår till och med 8/8 2021.

Vinst:
De tre foton med flest röster vinner shopping i Vällingby Centrum. Vinnarna kommer att få handla tillsammans med vår Vällingby Centrum bjuder-ambassadör. Du pekar på det du vill ha och Vällingby Centrum bjuder-ambassadören
betalar – upp till respektive vinstvärde.

Vinster och datum för shopping:

Förstavinst: 2 000kr, 29/8 2021

Andravinst: 1 000kr, 29/8 2021

Tredjevinst: 500kr, 29/8 2021

Klockslag för shoppingen specificeras i samband med att vi kontaktar vinnarna.

Lycka till!

__________________________

Minigolf och pingis

28/6 – 8/8
Från 28 juni till 8 augusti kan du ta med en vän, din familj eller komma hit själv och spela gratis utomhuspingis och minigolf. En perfekt aktivitet för dig som stannar hemma i Västerort i sommar och gärna vill röra på dig ute i friska luften.

I Vällingbygången vid Lindex kan du och dina vänner låna allt som behövs för att spela: golfklubbor, pingisracket och bollar. Utlämningen har öppet vardagar kl. 12-18 och på helger kl. 12-16.

__________________________

Kulturpromenad

28/6 – 8/8
Promenera dig genom en kul kultur. Lär känna Vällingby, den händelserika historien och sevärdheterna i vår tipspromenad. Vid varje hål till vår minigolfbana finns en fråga med svarsalternativ 1, X, 2. Rätt svar står skrivet på varje skylt så du kan se direkt om du svarat rätt. Minigolfbanan startar vid Lindex i Vällingbygången.

__________________________

Visste du att…

Klicka här för att läsa kul fakta om Vällingby Centrum. Kanske du känner till något eller allt?