Sommaren är servad!

Vår utlåning av golfklubbor, pingisracket och bollar har nu stängt. Vi har kvar våra minigolfbanor i centrum och på dessa kan ni med egen klubba och boll spela till den 23 september. Under Vällingbydagarna 24-25 september kommer vi åter att ha vår utlåning igång. Efter Vällingbydagarna plockas alla minigolfbanor ner.  

Välkommen att utmana dina vänner!

Spela gratis pingis och minigolf hela sommaren! Från 27 juni till 7 augusti kan du ta med en vän, din familj eller komma hit själv och spela. En perfekt aktivitet för dig som stannar hemma i Västerort i sommar och gärna vill röra på dig ute i friska luften.

Utrustning och öppettider

I Vällingbygången vid Lindex kan du och dina vänner låna allt som behövs för att spela: golfklubbor, pingisracket och bollar. Utlämningen har öppet vardagar kl 12–18 och på helger kl 12–16.

Upplev gemenskap, uteserveringar och solig shopping i vårt utomhuscentrum. En fullträff för sommarhänget i Västerort.