Kundklubben Mitt Vällingby

Vår kundklubb Mitt Vällingby kommer att avvecklas. Det går bra att samla poäng fram till den 27 jan 2020.

Poängshoppen är öppen till och med den 3 feb 2020. När poäng växlas in i poängshopen så får du ett värdebevis på varan/tjänsten du väljer. Detta värdebevis är möjligt att använda till den 20 feb 2020.

Den 27/1 fylls poängshopen med fler varor/tjänster, hoppas att du finner saker du gillar.

Såhär fungerar kundklubben

Som medlem i Mitt Vällingby tjänar du poäng när du handlar. Poängen kan du sedan byta in mot varor i Poängshopen. Dessutom hittar du aktuella erbjudanden och får uppdateringar med senaste nytt.

Medlemskapet är kostnadsfritt!

Nu är det ännu enklare att få bonus i kundklubben Mitt Vällingby

Du ansluter enkelt ditt kontokort i medlemsappen. På det här sättet samlar du poäng automatiskt när du betalar med det anslutna kortet. Och självklart behandlar vi dina uppgifter i enlighet med den nya GDPR-lagen så att du kan känna dig trygg.

I dagsläget stöds inte följande kort
Just nu stödjer vi inte Swedbank Visa kort, detta p.g.a. tekniska problem mellan Swedbank och Visa. Inom kort kommer stöd för Amex att finnas i appen men till dess stöds endast Mastercard och Visa (ej Swedbank med Visa).

Att ett köp inte har registrerats kan bero på följande
– Det kan ta upp till 24 timmar efter att ett kort lagts in tills det aktiveras, i vissa fall kan det gå fortare men detta beror på bank, kortutgivare och inlösare.
– Det kan ta upp till 48 timmar innan ett köp processas och visas i appen.

Anslutna butiker
Ett fåtal butiker är inte kopplade till Mitt Vällingby. Vilka som är det framgår i appen genom att de är markerade med ett kort bredvid butikens logotyp.

Vid ev. problem kontakta vallingby@goloyal.se

AppStore_logga        GooglePlay_logga