Kundklubben Mitt Vällingby

Få poäng när du handlar

Som medlem i Mitt Vällingby tjänar du poäng när du handlar. Poängen kan du sedan byta in mot varor i Poängshopen. Dessutom hittar du aktuella erbjudanden och får uppdateringar med senaste nytt.

Medlemskapet är kostnadsfritt!

Nu är det ännu enklare att få bonus i kundklubben Mitt Vällingby

Nu slipper du scanna en QR-kod för att få din bonus. Istället ansluter du ditt kontokort i medlemsappen. På det här sättet samlar du poäng automatiskt när du betalar med det anslutna kortet. Och självklart behandlar vi dina uppgifter i enlighet med den nya GDPR-lagen så att du kan känna dig trygg. Din redan intjänade bonus är förstås oförändrad. Den enda skillnaden är att du själv slipper att scanna QR-koden framöver.

Gör så här:
1.     Öppna appen Mitt Vällingby.
2.     Klicka på symbolen Lägg till kort.
3.     Fyll i uppgifterna om ditt kontokort.
4.     Klart. Nu får du bonus automatiskt när du handlar med detta kort.

Från och med 14 januari går det inte längre att registrera köp och få bonuspoäng med QR-kod. Vill du inte ansluta ett kontokort har du kvar dina intjänade poäng, men kan inte tjäna in nya poäng. Det kommer fungera på samma sätt som tidigare när du använder dina poäng för att göra inköp i poängshopen.

I dagsläget stöds inte följande kort
Just nu stödjer vi inte Swedbank Visa kort, detta p.g.a. tekniska problem mellan Swedbank och Visa. Inom kort kommer stöd för Amex att finnas i appen men till dess stöds endast Mastercard och Visa (ej Swedbank med Visa).

Att ett köp inte har registrerats kan bero på följande
– Det kan ta upp till 24 timmar efter att ett kort lagts in tills det aktiveras, i vissa fall kan det gå fortare men detta beror på bank, kortutgivare och inlösare.
– Det kan ta upp till 48 timmar innan ett köp processas och visas i appen.

Anslutna butiker
Ett fåtal butiker är inte kopplade till Mitt Vällingby. Vilka som är det framgår i appen genom att de är markerade med ett kort bredvid butikens logotyp.

Välkommen till ett enklare medlemskap!
Vid ev. problem kontakta vallingby@goloyal.se

Ladda ner appen och börja tjäna poäng redan idag!

AppStore_logga        GooglePlay_logga