Ge bort ett presentkort

Vet du inte vad du ska köpa, då finns den perfekta lösningen – ett presentkort som gäller i Vällingby Centrum.

Presentkortet gäller i de flesta av våra butiker, exakt vilka ser du i listan nedan. Presentkortet laddar du enkelt själv med ditt kredit- eller betalkort i någon av våra presentkortsautomater som finns i Kfem och i Mattorget. Kortet får du sedan i automaten och tillsammans med ett fint designat kuvert till blir det både en snygg och rolig gåva att få. Vill du köpa presentkort online hittar du det på Anygift.se. Där kan både privatpersoner och företag köpa presentkort och skicka till valfri mottagaradress med en personlig hälsning. Giltighetstiden är ett år, från och med laddningsdatumet.

Nytt är att du nu även kan köpa ett digitaltpresentkort där du väljer om du vill få det levererat via sms eller e-post.

Vill du se hur mycket som finns kvar på ditt presentkort? Gå in på saldokontroll eller sms:a till 71777 och skriv PK följt av det åttasiffriga Kort-ID som finns på kortets baksida.

Ångerrätt: Du kan ladda på ett presentkort och få pengarna tillbaka inom 14 dagar, gäller endast köp som gjorts via webben på anygift.se. Pengarna sätts då in på samma konto som presentkortet betalats med. Du måste höra av dig till Cashcom för att ångra ett presentkortsköp och kortet får inte vara det minsta använt. Kontaktuppgifter till Cashcom tfn: 08-555 172 60 eller cashcom.se.

 

Här kan du betala med ditt presentkort

 

Företagsbeställningar av presentkort

Vill ni göra större beställningar till företaget eller kanske era kunder?
 Försäljning och leverans av presentkort hanteras av Cashcom och vid större beställning hjälper de er direkt. Skicka följande uppgifter till presentkort@cashcom.se.

  • Företagsnamn
  • Organisationsnummer
  • Leveransadress
  • Faktureringsadress
  • Kontaktperson och telefonnummer
  • Antal kort, samt hur stort belopp de skall vara laddade med.
  • Vilket centrums presentkort som beställningen avser

Av säkerhetsskäl skickas korten ut oladdade till er och pengarna på korten blir tillgängliga först när fakturan är betald (faktura- och expeditionsavgift tillkommer). Om presentkorten kommer bort alternativt skadas under leveransen, kontakta Cashcoms kundtjänst. Varje presentkort levereras i Vällingby Centrums specialdesignade gåvokuvert och är giltiga ett år från köpdagen och kan ej lösas in mot kontanter eller helt eller delvis återköpas.