Stjärnkrögaren Erik Videgård öppnar restaurang

Publicerat 2015-10-06

erik_videgard
Vällingby Centrum har, genom Newsec, tecknat avtal med restaurangkonceptet Tasty Thai som i höst öppnar sin första restaurang i Sverige med Erik Videgård vid grytorna.

Tasty Thai är ett globalt food service-koncept som serverar vällagad, hälsosam och autentisk thailändsk mat med en helt egen metod. Konceptet startades av fyra entreprenörer från tre olika kontinenter, alla hängivna det asiatiska och thailändska köket.

”Jag började jobba med idén Tasty Thai för snart tre år sedan och fastnade för det revolutionerade sättet att servera nyttig, välsmakande asiatisk mat på ett snabbt sätt som låter dig ta med maten till din arbetsplats eller till ditt hem och ändå känna dig som du är på plats, i solen, i Thailand. Vi kommer att erbjuda ursprungligt smakande varma rätter, nygjorda, nyttiga sallader, smårätter och drycker som får dig att komma tillbaka till oss, gärna varje dag. Att just Vällingby Centrum blir platsen för lanseringen av Tasty Thai känns extra spännande. Här kan vi träffa massor av olika gäster och finslipa utbudet”
Erik Videgård

Newsec arbetar tillsammans med fastighetsägaren Svenska Bostäder med en långsiktig masterplan för att utveckla både handels- och serviceutbudet i Vällingby Centrum.

”I somras öppnade vi två nya restauranger med texmex respektive grekiskt koncept. I höst har caféet La Tazzina flyttat till större och mer ändamålsenliga lokaler och nu väntar vi på att Tasty Thai och Umi & Chao, två olika asiatiska koncept skall öppna innan jul. I och med detta förbättrar vi utbudet av intressanta matkoncept vilket våra undersökningar visat att kunderna saknat”, berättar Peter Appelgren, Centrumchef för Vällingby Centrum.

”Det finns fortfarande några pusselbitar kvar att lägga innan vi har ett komplett utbud och vi arbetar målmedvetet för att skapa långsiktiga lösningar”, avslutar Peter Appelgren.