Västerorts Föräldragrupp

Publicerat 2018-01-23

 

Är du blivande förälder eller föräldraledig?

Varmt välkommen till Vällingby Centrums Föräldragrupp på Facebook
– träffa nya vänner, utbyt erfarenheter, ha roligt!

I vår föräldragrupp stöttar vi varandra, ger råd och tips, ställer frågor och diskuterar om allt som rör barn och föräldraskap. Som medlem i föräldragruppen får du också vara med på våra fysiska träffar som vi arrangerar – självklart helt kostnadsfritt. Du blir regelbundet uppdaterad med information om olika aktiviteter, utbud, erbjudanden och annat via våra aktörer i Vällingby Centrum och i närområdet.

Vällingby Centrum driver den här föräldragruppen för att bidra till gemenskap och tillhörighet hos besökare. Vi tycker att gruppen skapar fina förutsättningar för föräldrar att träffa nya vänner och få sällskap av andra med gemensamma intressen. Med vårt breda utbud av shopping, nöje, service, mat och kultur är vi nämligen mer än bara ett köpcentrum. Hos oss möts människor, har roligt och skapar minnen.

Våra gruppaktiviteter hålls på olika platser i Vällingby Centrum. Du anmäler din medverkan via vår anmälningssida som vi lägger upp i gruppen. Alla träffar kommer ha olika teman och du kan förvänta dig en variation av inspirerande föreläsare, mysiga fikastunder eller andra roliga aktiviteter. Vi tar gärna emot önskemål från er i gruppen om vad ni vill hitta på.

Det är viktigt att hålla god ton i gruppen för att inte störa trivseln. Därför är det ett krav att du som medlem läser igenom gruppreglerna i samband med insläpp – och följer dessa – tack.

Vi hoppas att du kommer trivas i vår föräldragrupp.

Välkommen till hjärtat i Västerort!