Tre nya etableringar i Vällingby Centrum

Publicerat 2019-03-04

Newsec som förvaltar Vällingby Centrum på uppdrag av fastighetsägaren Svenska Bostäder har tecknat avtal med tre nya aktörer, med öppning i slutet av mars.

Ett innovativt och unikt frisörkoncept
Cutters startade för 3 år sedan i Bergen och har sedan dess öppnat över 60 salonger i Skandinavien. Under 2019 har de redan öppnat 6 salonger i Norge, och öppnar 3 till i Stockholmsområdet under mars/april.

Drop-in konceptet bygger på tre faktorer: effektivitetkvalitet och pris. Effektivitet skapar Cutters genom att klippningen endast tar 15 minuter, kvalitet genom att de har några av landets bästa frisörer, dessutom erbjuder de alltid ett fast pris där alla klippningar kostar 299 kr oavsett kön eller typ av klippning. Cutters har även ett stort fokus på digital teknik för att göra kundupplevelsen enkel och smidig för alla som besöker salongerna.

”Det är väldigt motiverande med all den positiva feedback vi får och att folk tycker om konceptet. Våra salonger har på kort tid blivit mycket populära. Det ger oss extra motivation till att jobba vidare mot våra mål, som är att revolutionera frisörindustrin. För att klara detta måste vi vara unika både för kunder och frisörer. Vi har tagit på oss ett stort ansvar och jobbar varje dag för att växa och bli ännu bättre. Vi ser fram emot att etablera oss i Vällingby Centrum och önskar kunderna varmt välkomna!”, säger Anders Myhre, VD, Cutters Sverige Cutters öppnar den 21 mars i Vällingbygången 21 och bjuder kunderna på gratis klippning under öppningsdagen.

Sushi med kärlek
Sushi Kawa är en restaurangkedja grundad i Stockholm med visionen att finnas runt om i hela Sverige. Sushi Kawa är en inspiration från den japanska matkulturen, där Sushi dominerar med utsökta och nyttiga ingredienser från jordens hav och natur. Sushi Kawa strävar efter att leverera en äkta japansk sushimåltid till det svenska folket.

”Vi tror mycket på Vällingby Centrum och det är en bra plats för vår nästa etablering. Vällingby är en stadsdel i stark tillväxt och det händer mycket i området. Vi vill finnas där våra gäster bor och arbetar, för att kunna bygga relationer med återkommande besökare”, säger Johan Barisa CEO & Etableringsansvarig.

Sushi Kawa öppnar i k:5 i slutet på mars.

Mer kreativitet till Vällingby Centrum
Skapa är butiken för alla som känner en kreativ ådra. Vare sig du är liten, stor, nybörjare eller proffs så hittar du produkter för ditt skapande här. Med varumärken som Panduro och Kreatima kommer Skapa erbjuda produkter av hög kvalité till bra priser.

”Att få etablera min första egna butik är en dröm som går i uppfyllelse! Jag har arbetat 18 år på BR-leksaker i Vällingby. När konkursen var ett faktum kände jag ett starkt behov av att få fortsätta träffa alla underbara kunder jag mött i Vällingby i alla år.

Jag är utbildad inom konst & form och har ett brinnande intresse för skapande. Så när möjligheten dök upp att få förverkliga drömmen och samtidigt få kunna erbjuda Vällingbys kunder fantastiska produkter var lyckan total”, säger Pia Sylvén Butikschef på Skapa. Skapa öppnar i Vällingbygången 16 i slutet av mars.

Positiva vindar för Vällingby Centrum
”Vi arbetar ständigt med att utveckla Vällingby Centrum och fokuserar på att fylla vakanta ytor med spännande koncept och kunna erbjuda ett attraktivt utbud för våra befintliga och nya kunder. Det känns roligt med den positiva utvecklingen i Vällingby Centrum. Mycket är på gång och under våren kommer vi kunna berätta om ytterligare nyheter.”, säger Nina Sundberg, Kontraktsförvaltare för Vällingby Centrum.

Lördagen den 30e mars hälsar Vällingby Centrum de tre nya hyresgästerna välkomna med ett gemensamt invigningsevent.