Vällingby Barnavårdscentral

På barnavårdscentralen, BVC, erbjuder vi ert barn trygg barnhälsovård, från födseln till skolstart. Vi erbjuder regelbundna kontroller hos sjuksköterska och läkare för att följa hur ditt barn växer och utvecklas. Vi följer det basprogram som utvecklats för barnhälsovården och erbjuder vaccinationer enligt svenskt vaccinationsprogram.

Tillsammans med er följer vi ert barns utveckling och finns med längst vägen som ett stöd i föräldraskapet. Vårt mål är att ge varje familj det stöd och råd som just ni behöver. Du är välkommen att vända dig till oss med alla frågor som rör ert barn. Vi ger bland annat råd och stöd i frågor som rör föräldraskap, amning, mat, sömn, vaccinationer och ert barns hälsa och utveckling.

Vi som arbetar på BVC är barnsjuksköterskor och distriktssjuksköterskor med stor erfarenhet och kunskap om barn och barns utveckling. Alla BVC som drivs av Region Stockholm erbjuder sammanhållen vårdkedja. Det betyder att du även får tillgång till våra samarbeten med exempelvis barnläkare, psykologer, logopeder och dietister.

Alla besök hos oss är kostnadsfria.

Kontakt

Plats: H 15

Hos JYSK hittar du allt för ditt hem. JYSK är en internationell butikskedja med skandinaviska rötter som säljer allt till hemmet. Den första butiken öppnade i Danmark 1979 och 1991 öppnades den första svenska butiken.

Kontakt

Hemsida: Jysk
Plats: K 5

Öppettider

Samma som centrumets öppettider
Vardagar   10:00 – 20:00
Lördag   10:00 – 18:00
Söndag   11:00 – 18:00

På BABAS får du din hamburgare tillagad med kärlek. En unikt god smashad hamburgare gjord på färska råvaror och egna dressingar. Vi ser varje hamburgare som ett konstverk. Vi inspireras av människor och intresseras av kulturen. Därför är det viktigt för oss att bidra till den och ge tillbaka. Förorten är vår canvas och vi målar på den, en burgare i taget.

Vår meny består i huvudsak av så kallade signaturburgare som vi skapat tillsammans med några av Sveriges största Hip Hop artister. Exempelvis Kaliffas ”Helt Seriöst”, Dree Lows ”PIPPI” och Jireels ”Cataleya”.

Vi känner att den här sidan av stan förtjänar äkta kärlek, äkta burgare…
En BABAS för alla.

Kontakt

Plats: O 4

Öppettider

Vardagar   11:00 – 21:00
Lördag   11:00 – 21:00
Söndag   11:00 – 21:00

Thernlunds är en multibrandbutik för både honom och henne. Hos oss hittar du ett handplockat sortiment av mode och accessoarer för vardag och fest.

Vi erbjuder dig personlig service, trendinspiration och stylingtips. Vår personal ser till att du får den perfekta passformen vid ditt köp och ger dig tips och råd kring val av kläder som tar din garderob till nya höjder. Välkommen in till oss på Thernlunds!

Läs mer på Thernlunds.se och följ oss gärna på Instagram @Thernlunds

Kontakt

Hemsida: Thernlunds
Plats: K 5

Öppettider

Samma som centrumets öppettider
Vardagar   10:00 – 20:00
Lördag   10:00 – 18:00
Söndag   11:00 – 18:00

Vällingby Centrum har sedan länge haft en fin balettradition. Utbildade lärare undervisar de yngsta barnen 3-4 år i rörelseglädje, kreativitet och energi. Äldre barn och vuxna kan lära sig allt från balettens klassiska grunder till mer avancerat.

Besök gabrielasbalett.se för mer information om oss och våra danskurser.
Varmt välkommen!

Kontakt

Adress: Vällingby torg 43, ingång från Albert Aronsons torg.
Plats: M

SCOOPS är en Gelateria och Kafeteria som erbjuder handgjord och närproducerad Gelato av högsta kvalitet! Här kan man få det bästa av det mesta för att stilla sötsuget till rimliga priser, med fokus på vår fantastiska Gelato! Vi har även en hel del veganskt och laktosfritt och vi använder endast Svenska mejeriprodukter i vår mjölkbaserade Gelato!

Vi erbjuder även Boba Tea, frasiga churros, våfflor med olika tillbehör, gelato-milkshakes, Ice Tea, Kaffe på nymalda bönor och bakelser. Välkomna förbi på något gott!

Kontakt

Hemsida: SCOOPS
Adress: Årevägen 59
Plats: K 5

Öppettider

Samma som centrumets öppettider
Vardagar   10:00 – 20:00
Lördag   10:00 – 18:00
Söndag   11:00 – 18:00

Le Croissant är ett franskt inspirerat café där du som gäst får uppleva & smaka på Frankrike!

Som en lika viktig del som kaffet, serverar vi även en vällagad franskinspirerad mat á la minute, kalla & varma drycker, bakverk & smörgåsar. Med en enorm förkärlek till Frankrike och Paris är målet att skapa en genuin känsla av den franska cafékulturen i Sverige.

Bienvenue!

Kontakt

Plats: K 5

Öppettider

Vardagar   11:00 – 18:00
Lördag   11:00 – 18:00
Söndag   11:00 – 18:00

Vi serverar varm japansk/koreansk mat i vår restaurang som är inredd i japansk stil. I alla våra ramen rätter har vi egengjorda nudlar och buljong. Sushi finns också att välja från menyn.

Esuki Ramen tillhör kedjan Esuki Sushi.

Välkommen!

Kontakt

Plats: E 2

Öppettider

Vardagar   11:00 – 21:00
Lördag   12:00 – 21:00
Vardagar   12:00 – 21:00

Hos oss finner du skor och kläder inom sport samt genomför vi service på cyklar. Fullsortiment på cyklar kommer att finnas, dock i ett begränsat utbud till en början. Cyklar går att beställa från vår hemsida www.xlcykel.se som levereras till vår butik i Vällingby Centrum där vi skruvar ihop och gör den leveransklar till dig som kund.

Kontakt

Plats: E 6

Välkommen till Normal!

Hos oss hittar du ett stort utbud av helt normala varor – till onormala priser. Normal säljer märkesvaror till fasta, låga priser inom personlig vård och hushållsartiklar, samt ett stort antal dagligvaror.
Det är märkesvaror som du redan känner till och använder i badrummet, i köket och till rengöring – t.ex. L’Oréal, Gillette, Colgate och Ajax.

Men Normal är mycket mer än bara fasta, låga priser på vardagens märkesvaror.
Vårt mål är att du som kund ska få en unik och intressant butiksupplevelse varje gång du besöker våra butiker. Därför tar vi in minst hundra nya och spännande varor varje vecka, som kompletterar vårt fasta sortiment. Det gör det extra roligt att gå på upptäckt i vår butik om och om igen.

Kontakt

Hemsida: Normal
Telefon: http://www.normal.se/
Plats: H 7

Öppettider

Samma som centrumets öppettider
Vardagar   10:00 – 20:00
Lördag   10:00 – 18:00
Söndag   11:00 – 18:00