The Gnarly Market öppnar i Vällingehus

Publicerat 2016-07-06

Oscaria färg

Vällingby Centrum har, genom Newsec, tecknat avtal om 2546 kvm med Local Market Group som öppnar restaurang med nöjesutbud i Vällingehus. ”Idag är jag extra stolt att meddela att vi har kommit överens med en stark aktör som kommer att förhöja restaurangutbudet rejält i Vällingby” säger Rikard Lindegren, Centrumchef Vällingby Centrum.

Hösten 2017 öppnar ”The Gnarly Market” sina dörrar i Vällingby. The Gnarly Market är en vidareutveckling av det amerikanska västkustköket Gnarly Burger som har två restauranger i centrala Stockholm. Nya Gnarly Market kommer att bli en restaurang med fokus på god och vällagad amerikansk och italiensk mat i ett nytt, lekfullt och spännande koncept. Roliga aktiviteter för stora som små blir en central del i verksamheten.

VD Jani Lindblad säger:

”Att få skapa en ny destination i Vällingby med fokus på god mat, trivsel och roliga aktiviteter som exempelvis bowling känns jättespännande. Vällingby är en stadsdel i stark tillväxt och vi är mycket glada över att få vara en del av denna process.”

Gnarly ingår i den större restaurangkoncernen Local Market Group.

Newsec har sedan 2012 arbetat tillsammans med fastighetsägaren Svenska Bostäder med en långsiktig masterplan för att utveckla både handels- och serviceutbudet i Vällingby Centrum. ”Detta är en stor pusselbit och en viktig hörnsten i vårt arbete med att utveckla Vällingby Centrum” säger Centrumchef Rikard Lindegren.

Vällingby Centrum har en total lokalyta om cirka 70 000 m² och ägs av Svenska Bostäder. Vällingby Centrum är ett av Sveriges största utomhuscentrum med ett attraktivt utbud av handels-, service- och kontorsytor. Under 2015 var den totala omsättningen drygt 1,6 miljarder kr och antalet besökare omkring 11 miljoner. Newsec förvaltar, på uppdrag av Svenska Bostäder, Vällingby Centrum sedan den 1 januari 2012.